Rss Feed
  1. Biopark

    streda 4. februára 2009


    Keď som sa majiteľa obchodu bio bio v Auparku pýtala, či neplánuje časom znížiť ceny, čudne na mňa pozrel a povedal: „Naopak, časom ich plánujem zvýšiť.“ Ježiš, nie som ja naivka? Odvtedy som predražené bio bio bojkotovala. Ani som neochutnala tie ich vychýrené koláčiky.
    Zablúdila som tam včera v stave najvyššieho zúfalstva, došli mi lekváre, bez ktorých neviem žiť (kukaj obrázok). Namiesto sterilnej beloby bio bio je teraz v Auparku ďalšia teplým drevom obitá pobočka Bioparku – minisiete zdravých potravín, ktorej som čoraz väčší fanda. Sú dobre zásobení a ešte aj cenovo primeraní mojim predstavám. Kupujem tam tahini, špaldové cestoviny, najrôznejšie koreniny, datľový sirup (z toho som úplne hotová) a tieto lekváre. Sú vyrábané podľa nejakej tradičnej francúzskej receptúry – čisto z ovocia. Žiadne cukry, žiadne hnusné umelé sladidlá. Majú mangovo-ananásový, čučoriedkový, hruškový, broskyňový a úplne najlepší je figový.

    Najsuper: božské džemy St. Dalfour len za 115 korún!

    Pobočky Biopark: Aupark na prízemí, Karadžičova 8 v Bratislave, Štúrova 108 v Modre

  2. 5 komentárov:

    1. divani povedal(a)...

      uplne najlepsi je aj tak zazvorovo-pomarancovy! :P

    2. ramona povedal(a)...

      zazvorovo-pomarancovy? u nas som ho nevidela, to je ta ista znacka?

    3. divani povedal(a)...

      ta ista znacka, skus pohladat v inych bioshopoch alebo v nejakych lahodkach.. ale niekedy ho aj v tesku maju medzi tymi exotickymi potravinami.

    4. ramona povedal(a)...

      v bratislavskom tesku tieto lekvare uz vobec nemaju.. uz sa daju kupit len v specializovanych obchodoch.

    5. mati povedal(a)...

      jeej vdaka za typ, znie to super - ja som tu na slovensku zufala z nie az tak rychleho rozsirovania sa bio obchodov, ako by som chcela, tak pojdem pozriet - teda hlavne tie ceny:) a potom uvidime, snad to bude znesitelne... :)
      (a s tymi lekvarmi som prekvapena uplne.... ale tak my mame kazdy rok kopy domacich, tak nesledujem;)..)

    Zverejnenie komentára