Rss Feed
  1. Casa del Caffé

    sobota 7. februára 2009


    Nie že by mi nebolo úplne jedno, kde si kúpim svoj sáčok s hnedými zrnami.

    Je mi to, úprimne povedané, šumafuk. Kávový obchod na Dunajskej je výnimka – sem chodím rada, aj keď tie zrná nemajú práve najlacnejšie. Majú tu hromadu zaujímavých druhov a ak chcete, tak aj letáčik s potrebnými informáciami o jednotlivých typoch (to je dobré na machrovanie). Predávajú aj čaje a parádne kávostroje. Zadovážite si tu tiež kopi luwak – kávové bobule požuté a vykakané nejakou vevericou.

    Vždy sa na mňa usmievajú. Svižní a pekní mladí muži. Pohovorte s nimi a do pol hoďky ste kávový fanatik.

    Totálni profíci.


    Najsuper: príďte sem doobeda na kafe, sedíte si pekne pri pulte a dostanete preso, z ktorého budete bzučať ešte o pol štvrtej.

    Zloba: cez víkend je podlo zatvorené! Majú síce pobočku v Auparku, ale tam nie je obsluha zďaleka taká švihácka.


    Casa del Caffé, Dunajská 29, Bratislava

    Plus pobočka v Auparku (nová časť na prízemí)

    www.markom.sk


  2. 1 komentárov:

    1. Anonymný povedal(a)...

      Dnes sme sa nechali zlakat na kavicku a pritiahol nas aj putavy vyklad. Pani alebo slecna ktora obsluhovala si nas absolutne nevsimala ked sme si sadli ku stolom pritom tam boli asi dvaja zakaznici. Za to ale druzne debatovala so zakaznikom. Asi po 10 minutach sa jej racilo opytat na objednavku. Vacsinu kav co mali v dennej ponuke nemali vobec.
      Kava ako taka bola velmi chutna zial latte vratane podsalky bolo zasypane kakaom a coho sme sa chytili bolo od kakaa. Z obsluhy som mal velmi zmiesane pocity a prave z tohoto dovodu sem nemam dovod chodit opat a nemozem ani odporucit ako kaviaren pre nasich znamich. Citili sme sa ze otravujeme ale druhykrat to uz urcite nespravime. Dakujeme.

    Zverejnenie komentára