Rss Feed
  1. Century 21

    štvrtok 5. februára 2009



    Robím to takto: zobudím sa o 6:25 (lebo jet lag), ale namiesto obligátneho nasratia sa vyskočím sviežko (preklep, ale pekný) z postele a bez zbytočného zdržovania umývaním vlasov, raňajkami či robením kávy vybehnem von a mávnem na taxík. Za 10 dolcov sa odveziem ku Ground Zero. O tri hodiny odchádzam v ďalšom taxíku (tentokrát za 15$, je špička) smerom k domovu. Óbr igelitky s polčasom rozpadu milión rokov po vrch napchaté úplne nepotrebnými, prekrásnymi, frajersky značkovými vecami. A deti v Afrike hladujú.
    Century 21 je ako náročný klient – musíte sa naučiť, ako na neho. Pár omylov a prešľapov, ale potom z neho vytrieskate neuveriteľný profit. V žiadnom prípade sa sem nepokúšajte ísť v sobotu alebo poobede. V žiadnom prípade sem nechoďte s frajerom – iba ak ste aj vy muž a váš frajer si rád kúpi pravý šáteček Versace. Bežný, zdravý heterosexuál to tu jednoducho neprežije.
    Topánky sú v podzemí, na prvom parfémy, kabelky, slnečky, vyššie konfekcia a na najvyššom dizajnéri. Choďte cielene po: spodnom prádle Calvin Klein, topánkach Ungaro a Marc Jacobs (Blahnik nejako zle sedí), svetríkoch DKNY a kabelkách od Hilfigera. Ceny sú zvyčajne 20-30 percent pôvodnej sumy. A svojmu stariemu kúpte kravatu, nech mlčí. Trebárs Lagerfelda za 20 dolárov. Celý bude dojatý. Ha-ha!

    Najsuper: cez pracovné dni sa otvára už 7:45.

    Zloba: prezliekacie kabínky sú ako u nás v roku 86 a predavačky sú odporné.

    Century 21, 22 Cortlandt Street, New York

  2. 0 komentárov:

    Zverejnenie komentára