Rss Feed
  1. Bezcukrová cukráreň

    štvrtok 12. februára 2009


    Bezcukrová cukráreň Naal vykvitla toť mne pod domom, hneď vedľa sekáča a drogérie. Vliezla som zo zvedavosti, očakávajúc zo štyri šeredné zákusky a hnusné dia kekse. Naal ma ale úplne šokoval – pult napchatý prekrásnymi sladkosťami, tortičkami a koláčikmi; luxusný výber, aký dnes nevidieť ani v obyčajných cukrárňach. Z toho zoznamu sa vám zatočí hlava a sliny potečú prúdom.
    Maďarský majiteľ – sám diabetik – varí len z kvalitných ingrediencií, zjavne s láskou a entuziazmom. Pracuje už roky na vlastných receptúrach, pri ktorých nepoužíva rafinovaný cukor ani umelé sladidlá, živočíšne tuky, umelé farbivá či arómy, alkohol ani konzervačné látky. Niektoré zákusky sú vhodné aj pre celiatikov a ak chcete, vyrobia vám aj veľkú tortu – bez cukru, vajec a mlieka. Každý výrobok je označený glykemickým indexom a (smiešne nízkou) kalorickou hodnotou. Naal je hotové božie zjavenie.

    Najsuper: tie zákusky sú strašne, strašne, strašne dobré!!! Poslala som mame viedenskú a tvarohovú tortu a práve mi desať minút nadšene jačala do telefónu.

    Cukráreň Naal, Karadžičova 57, Bratislava

  2. 4 komentárov:

    1. ayya povedal(a)...

      uz poznam a mozem potvrdit kvalitku, hoci som bola po obede a myslela som si, ze som "doplna", neodolala som a nelutujem. Dala som si tvarohovy a bol uzasny :-) jemny, cerstvo "vonajuci" po mandarinkach, lahodna hladkava konzistencia, pritom nepresladeny
      tazko sa ten pocit "cerstvosti" popisuje, ale doporucila by som ho vzdy na ranajky ku kave v skore letne rano po osviezujucom zaplavani si, najlepsie v mori, alebo aj bazene, ked inak nedate :-)

    2. ramona povedal(a)...

      ts ts ts... tak v bazene, slecinka:-))

    3. Anonymný povedal(a)...

      .....tie iste zakusky sa predavajú na Majernikovej 23 oproti škole A.Dubčeka....maškrtník

    4. ramona povedal(a)...

      diky za info!!!

    Zverejnenie komentára