Rss Feed
  1. Kantjil & de Tijger

    piatok, 14. augusta 2009

    Za názvom tejto megapopulárnej reštaurácie stojí veselý a poučný indonézsky príbeh o jelenčekovi, ktorý prechytračil tigra. Ich výstavné sochy sú vyložené vo výklade podniku, ale to nie je to, na čo sem chodia nekonečné davy ľudí každý deň v týždni. Vraj autentické indonézske jedlo – veľa zeleniny, pražená ryža, bravčové aj kuracie a ku všetkému arašidová omáčka – to všetko mierne až výrazne štipľavé a veľmi, veľmi chutné. Papričková štipľavina vám vypáli vnútornosti, rozohreje telo a rozškľabí úsmev na celý večer. Dajte si vajce v kokosovej omáčke. Totálna haluz.

    Najsuper: cez obed si len odstojte krátku frontu a vezmite si balíček proviantu pekne domov. Zjedzte v posteli s milým. Pozor na omáčku, kvická.

    Tip: aj keď je tu väčšinou dosť plno, nenechajte sa odradiť – prinesú to raz-dva a o polhoďku ste na ulici s plným bruchom.


    Kantjil & de Tijger, Spuistraat 291-293, Amsterdam
    | |


  2. 3 komentárov:

    1. divani povedal(a)...

      a kde je ten vesely a poucny pribeh?

    2. ramona povedal(a)...

      www.google.com
      :-)

    3. divani povedal(a)...

      nie nie, to nie je ono, chcem to od teba pocut.:))

    Zverejnenie komentára