Rss Feed
  1. Zampa

    pondelok, 27. apríla 2009

    V Meatpacking Distrikte je všeličo, ale dobré jedlo treba hľadať dlho a odhodlane. Latinskoamerická, Talianskom pretiahnutá kuchyňa, nádherná černoška za barom, ešte fešnejší čašník nás obskakuje. Interiér primerane newyorsky očarujúci - tmavé ošklbané ministolíky (aby sa napratalo veľa hladných krkov), velice dizajnové stoličky a bar s podivnými fľašami vína. Majú šaláty a sendviče, z ktorých zúrim, lebo si neviem vybrať. Olivová tapenáda alebo mascarpone? Pečené papriky alebo čakanka? Grrrr… A lahôdky ako gorgonzola, pecorino, kozí syr, údený moriak, artičoky, huby, parmezán, truffle olej a domáce, čerstvo pripravené cestoviny. Treba sem prísť cez deň, podnik má v slnečnom svetle zvláštne čaro a môžete si vychutnať obrázok prasiatka na presklenom vchode. Chro-chro.

    Najsuper: šalát s morskými potvorami.

    Zampa, 306 West 13th Street, Meatpacking District, New York
    | |


  2. 0 komentárov:

    Zverejnenie komentára