Rss Feed
  1. Le Pain Quotidien

    pondelok 13. apríla 2009


    Pí Kjú je tutovka, keď máte za sebou ťažšiu noc a váš žalúdok potrebuje skôr nežne objať ako prehnať vojenským výcvikovým táborom. Takže žiadna mexická kuchyňa, dnes sa ide na zdravô.
    Vyzerá to tam troška ako v showroome Ikey. Veľké drevené stoly, rustikálna výzdoba, čisté línie. Belgický chef si koncept vymyslel už v osemdesiatych rokoch, keď mu nestačili bežne dostupné chleby. Začal piecť vlastné a dnes má po svete sieť!
    Zaujímavý je v PQ obrovský konferenčný stôl v strede miestnosti – môžete tu pokojne nadviazať príjemnú komunikáciu s vedľaobedujúcim človekom. Ľudia sem s prehľadom chodia jesť sami; taký zdravý fastfood. Prečítajte si noviny, alebo si kúpte len pečivo do ruky rovno pri vchode. Alebo si nakúpte zdravé oleje, med, džemy, bezkofeínovú kávu či pomazánky domácej značky. Porcie sú veľké a v podstate to nie je najlacnejší podnik, ale ak máte radi veľmi „pure“ stravu, ste na správnom mieste.

    Najsuper: dávam si veľký krvavý rez bio tuniaka a moc dobré pollitrové capuccino.

    Zloba: jedlo je veľmi čisté, aby ste si to fakt užili, musíte siahnuť po fľaške balsamica a oleja. Ešte že sú poruke.

    Le Pain Quotidien: všelikde, ale najdostupnejšie azda v Londýne, hľadajte pobočky tu: http://lepainquotidien.co.uk/stores/

  2. 0 komentárov:

    Zverejnenie komentára