Rss Feed
  1. al dente

    nedeľa, 5. apríla 2009


    Pamätáte si tú kečupom zoranžovenú, mrazeným hráškom a nahrubo strúhaným eidamom polepenú guču rizota v školskej družine? Zúfalo sme v nej lovili biedne, mikroskopické kúsky kuraťa. Nepomohlo! Rizoto nieslo asi toľko chuti ako lepiaci pásik poštovej obálky.
    Tak toto nie je také rizoto.
    Toto je kráľovské rizoto, s mascarpone, tlstými krevetami a pikantným špenátom, hutné a výživné ako od mamičky (ak ste sa narodili na juh od Torina). Zbožňujem.

    Najsuper: al dente prekračuje kvalitou rizota ostatné bratislavské krčmy o niekoľko kilometrov. A čo sa týka porcií, nikto sa ma tu nesnaží presvedčiť, že Taliani nakladajú na tanier len tak „na ochutnanie“.

    Zloba: interiér je snaživý, ale vďaka chladnému dláždeniu trochu chodbovitý. Sadnite si do elegantného boxu, nebude vám to tak vadiť.

    al dente, Hodžovo námestie 3 (zozadu Tatrancentra) Bratislava
    | |


  2. 0 komentárov:

    Zverejnenie komentára