Rss Feed
  1. Vapiano

    utorok 14. júla 2009

    Niektoré veci vyzerajú príliš jednoducho na to, aby mohli byť dobré. A predsa! Nad Vapianom som prvých desať minút snobsky mraštila čelo – továrensky nekonečný priestor, gýčové akožetalianske „fresky“, výrazne bufetoidne pôsobiace menu, na všetko sa stoja šóry a k stolu si to nesiete na plechovej tácke sami. Cestoviny, šaláty, pizza, bagetky, ciabbatky. Rovno pod nosom kvetináče s čerstvou bazalkou, ktorú si môžete namrviť do taniera. Roztopila som sa po prvom súste a ak budem v týchto končinách, bez váhania skočím na friškú večeru. Žiadne ohňostroje či gordonramseyovská sláva, ale dobré, vyvážené a priateľsky nacenené. Drevorubačské porcie obšťastňujú moje nízke hamižné jadro.

    Vapiano, Oosterdokskade 145, Amsterdam

  2. 2 komentárov:

    1. B. povedal(a)...

      odporúčam berlínske VaPiano na Potsdamer Platz. Menu nezmenené, ale interiér stopro krajší, s výhľadom na business centrum Berlína, na skok od SonyCentra a Brandenburger Tor (a tí rozkošní kuchári... :))... plus, okolo piatej poobede garantujem žiadne šóry :)

    2. Ivana Jilekova povedal(a)...

      jedlo vyborne, bylinky na stoloch su skvely napad, bavi ma vyhlad do kniznice aj na vodu, ale male minus za neuveritelne pomalu obsluhu (preto tie dlhe rady), a za to, ze ak sa denna ponuka minie, neobtazuju sa odstranit informacie o nej (letak a4 polozeny na pulte - to fakt nemoze byt problem dat prec.)
      ale ziskali si ma vyberom sypanych cajov a hlavne cerstvym marcipanovym a mandlovym pecivom ku kave.

    Zverejnenie komentára