Eric Kayser Bakery, mnohé miesta sveta, napríklad na križovatke Anagnostopoulou a Irakelitou, Atény
-
Eric Kayser
nedeľa 6. decembra 2009
Pôvodne francúzska, dnes celkom medzinárodne rozosiata pekáreň ponúka lahôdky, kvôli ktorým som ochotná znížiť sa až k potupnému žiadaniu „kúsečka alobalu“ na recepcii päťhviezdičkového hotela. Podarilo sa – ešte teraz dojedám posledné omrvinky špenátovo-syrovej quiche lorraine, ktorá spolu s orechovým chlebom (ozajstné, veľké kusy orechov v tmavom, krehkom ceste) patria suverénne medzi najlepšie veci, aké som kedy v živote jedla. Odvážne, leč ostro pravdivé tvrdenie.
Eric Kayser Bakery, mnohé miesta sveta, napríklad na križovatke Anagnostopoulou a Irakelitou, Atény
Zverejnil ramona o 8:17 | Menovky: Atény, cool, cukráreň, delikatesy, dobré jedlo, chlieb, najsuper, pekáreň | Odoslať e-mailom Blogovať! Zdieľať v sociálnej sieti X Zdieľať v službe Facebook | |
0 komentárov:
Zverejnenie komentára