Rss Feed
  1. Bar and Books Týnská

    pondelok 22. júna 2009

    Moje obsesia všetkým, čo je nereve na sto metrov východoeurópskosťou, je samozrejme trápne snobská a odporne nabubrelá, ale niekedy si nemôžem pomôcť. Bar and Books je kvalitný, civilizovaný a ne-česky kultivovaný podnik. Sviečky, červené steny a trochu tma na čítanie, koža na sedenie a tekuté klenoty na pitie. Od personálu cez koktejl menu po zásobu prvotriednych destilátov - bar by celkom kľudne mohol byť trebárs v Londýne, Berlíne alebo New Yorku.
    A veď aj je.

    (Ďalšie Bar and Books sa nachádzajú na newyorskej Hudson Street, Prvej a Lexington Avenue. Nová pobočka tiež v Prahe na Mánesovej! Zájdite, porovnajte. Ja som verná Týnskej.)

    Bar and Books, Týnská 19, Praha 1

  2. 2 komentárov:

    1. karolina povedal(a)...

      ok, takze treba si nutne zapamatat nasledovne: spominana obsesia nie je snobska, trapna ani nabubrela. je to ta najlegitimnejsia vec na celom svete (alebo aspon jeho vychodoeuropskych/Borat castiach) - hladat v cechach necesky podnik. och!

    2. ramona povedal(a)...

      :-)))) "borat"!!!:-)) haha, spravila si mi den...
      hej, asi je to legitimne, aj tak mam obcas pocit viny ked pindam na rodnu hrudu. ma totiz aj svoje vyhody (napriklad zivotne naklady:-)

    Zverejnenie komentára