Rss Feed
  1. All Saints

    štvrtok 25. júna 2009

    Všetko, všetko, všetko je v tomto obchode cool. Vždy keď prechádzam pomedzi regály, mrazí ma v chrbte. Temné a zvláštne, tak trochu japonský horor a tak trochu prehliadka najtalentovanejšieho študenta fashion designu, ktorý dostal voľnú ruku a slušný badžet. Šedá, čierna, podivné obrázky. Šatstvo, ktoré ožíva na tele do dramatickej podoby, vysiela beštiálnu silu a podmanivú dekadenciu. Chcem to všetko.

    Najsuper: šaty. Po kolená, asymetrické, vražedné.

    Zloba: strašne tento krám nenávidím za tie ceny. Ešte aj Versace má v lete zľavy, ale títo zlosyni skoro nikdy! Obyč tričká okolo štyridsať libier, šaty zriedka pod dvesto (ak je predsa len sale, tak aj za 55).


    All Saints Spitalfields; nemýliť si s trápnou dievčenskou kapelou! Pobočky v rôznych mestách Európy, najviac Británia. (Napríklad v Selfridges na Oxford street.
    )

  2. 3 komentárov:

    1. Unknown povedal(a)...

      all saints moze byt fajn, ale tvoj strhujuci opis z neho urobil miesto, kam by som sa isiel pozriet. urobit z akehokolvek butiku - manga horor, na to treba kus citu a fantazie.
      bravo :)

    2. Anonymný povedal(a)...

      All saints vyzera byt velmo stylova lahodka. PS: V zlavach dostat satstvo aj lacnejsie nez majland, dokonca cenovo prijatelne.....xixi

    3. ramona povedal(a)...

      ano!!!!!!!!!! nakoniec aj oni dali letne zlavy, len neskor ako ostatni.. trhla som nadherne saty za 30 libier!!:-)

    Zverejnenie komentára