Rss Feed
  1. Monocle

    pondelok 1. novembra 2010

    Hrozne ma nasralo, že v Euroveji je Marks and Spencer Food – ďalšia rana môjmu egu, nabobtnanému výnimočným prístupom k západnému tovaru. Už len Starbucks a moja nadradenosť je tatam!
    Monocle sa našťastie u nás kúpiť nedá. Je to najlepší časák na svete. Vibruje tisícmi informácií zo všetkých oblastí zemegule a ľudského záujmu, takže ak prečítate jedno číslo, môžete v diskusiách budiť falošný dojem mimoriadne sčítaného intelektuála s bezprecedentným prehľadom o svetovom dianí, vrátane problematiky urbánnej výstavby v Ugande a nových japonských brandov produkujúcich ryžové keksíky určené výhradne na export. Znie to hrozne, no Monocle je v skutočnosti mohutná fun.
    Vo svojich obchodoch (Londýn, Hong Kong, LA, New York, Tokio) značka predáva drahé aktovky, drahé nepremokavé bundy, drahé nástenné mapy, skladacie bicykle a ručne hobľovaný nábytok z masívu.

    Monocle, v dobrých novinových stánkoch sveta. Kamenný obchod napríklad na 2A George Street v Londýne.

  2. 2 komentárov:

    1. karolina povedal(a)...

      volakedy bol zivot taky jednoduchy, radost doma sa dala spravit suchymi keksami z IKEA, a co dnes? co ma clovek zgunat, aby vyzeral tak ako sa patri - scestovane a zapadne? slak nech trafi globalizaciu! (pre upresnenie, nech ju ten slak trafi vychodne od viedne)

    2. Anonymný povedal(a)...

      ááá ! Vo Viedni sa zase nachádza kaviareň, čo sa volá Monokel, štýlová, hm smerom od Schottentoru (Rathausplatz) k Volkstheatru (41Strassenbahn)

    Zverejnenie komentára